klasyczna wędzarnia drewniana

W PREZENCIE OTRZYMUJECIE PAŃSTWO 15 szt HAKÓW ZE STALI NIERDZEWNEJ

ZAWSZE służymy pomocą. Zarówno przed jak i po zakupie bardzo chętnie odpowiemy na Państwa pytania 7 dni w tygodniu! Nasze 20-letnie doświadczenie w wędzeniu również może się przydać – kiedy nie wiadomo jak zacząć – we wszystkim bardzo chętnie pomożemy.

FIRMA TOKO DBA O KLIENTA

Zestaw do wędzarni

Palenisko:

  • Palenisko o wymiarach 30 x 25 x 25 cm (Długość x Szerokość x Wysokość).
  • Palenisko wykonane z blachy o grubości 2 mm.
  • Wyjście spalin – fi 100 o długości 10 cm.
  • Regulacja wlotu powietrza.
  • Regulacja wylotu dymu
  • Malowana proszkowo
  • Ruszt z wykonany z drutu fi 3.

Zestaw zawiera:

  • 2 x rura dymna 50 cm – fi 100.
  • 1 x kolanko 90 stopni – fi 100.
  • Podstawa pod wędzarnię o wymiarach 51 x 51 x 40 cm (Długość x Szerokość x Wysokość). Podstawa wykonana z blachy o grubości 1,5 mm.
  • 1 x ruszt z drutu fi 3.
  • Deflektor.

Element zestawu są pomalowane farbą proszkową.

SPECYFIKACJA WĘDZARNI TOKO

  • Wymiary komory wędzarni z dachem i podstawą: 50x50x160 (+ kominek)
  • SOLIDNA PODSTAWA (40cm)
  • Rodzaj drewna: świerk polski leżakowany I gatunek – gwarantuje długotrwałe użytkowanie wędzarni,
  • Sposób składania desek: wkręt do drewna
  • Wędzarnia w całości skręcana na wkręty
  • Opalenie: tak
  • Komin: tak
  • Drzwiczki: tak

Co nas wyróżnia?

Wylot dymu w dachu jest tej samej średnicy jak jego wlot u podstawy.

JAKO JEDYNI W POLSCE WYKONAMY KAŻDĄ WĘDZARNIĘ NA ZAMÓWIENIE

Ponieważ są  tworzone RĘCZNIE na indywidualne zamówienie klienta. Nigdy nie produkujemy masowo.

 

Pytania

Najczęściej zadawane pytania, dowiedz się więcej!

Aktualnie dostępne rozmiary to 50/50, 60/60 oraz 70/70.

Jak najbardziej, na życzenie klienta możemy pomalować wędzarkę na kolor dowolny lub opalić

 

Najlepiej zadzwonić i zamówić ją telefonicznie, można również skorzystać ze specjalnie do tego przygotowanej strony.

Chętnie służymy pomocą w nauce wędzenia, niedługo rozpoczniemy również kursy on-line na temat wędzenia.